Aalbers Dier & Tuin

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten

0488-420957

Voor vragen & advies

0488-420957

Stuur ons ook een appje

Openingstijden

Ma -Do 08.30 - 18.00 uur Vrijdag 08.30 - 20.00 uur Zaterdag 08.30 - 17.00 uur

Houd uw vissen blij in uw vijver of aquarium

Wanneer u op zoek bent naar benodigdheden voor uw aquarium of vijver bent u bij Aalbers Dier & Tuin aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten vissen, voeding en planten om een aquarium of vijver in topconditie te houden. Ook aan pompen, filters en waterverbeteraars is gedacht. Daarnaast hebben we gedacht aan de verschillende benodigdheden voor warm en koud zoet water. We kunnen dus wel zeggen dat wij u veel te bieden hebben om de vissen in uw huis of tuin gelukkig en gezond te houden.

Vijvers

Op het gebied van vijvers is Aalbers Dier & Tuin meer dan volledig uitgerust. We kunnen zelfs stellen dat we alles in huis hebben om in uw achtertuin een volledige vijver aan te leggen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vijverfolie, pompen, de benodigde slangen en alles dat u nodig heeft om uw vijver te filteren en in goede conditie te houden en te brengen. Zelfs de schop om de vijver te vragen kunt u vinden op onze tuinafdeling.
Natuurlijk helpen ook de planten en vissen bij het is stand houden van een goede balans in de vijver en heeft u niet genoeg aan enkel water, filters en pompen. De planten vindt u natuurlijk ook bij ons, evenals de voeding voor de vissen. Als u niet weet welke planten u nodig heeft, vraag ons dat gerust om advies.
Wanneer u op zoek bent naar vissen voor in uw vijver, dan kunnen wij u zeker helpen. We hebben een beperkt aanbod aan vijvervissen op voorraad in onze winkel, maar wanneer u ons laat weten welke vissen u zoekt, dan kunnen wij deze vissen altijd voor u bestellen.

Aquaria

Wij hebben bijna alles in huis om uw aquarium goed te onderhouden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aquariumplanten, voeding voor de vissen, waterverbeteraars, et cetera.
Ook hebben wij diverse soorten verlichting, verwarmingselementen en filters in ons assortiment.
Daarnaast kunnen de vissen natuurlijk niet ontbreken: een aquarium zonder vissen is erg saai. Wij bieden verschillende soorten tropische vissen aan, voor koud en warm water, zoals guppen, barbelen, maanvissen, platy’s, tetra’s, glaswells, algeneters en zalmpjes.

Scroll naar boven