Aalbers Dier & Tuin

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten

0488-420957

Voor vragen & advies

0488-420957

Stuur ons ook een appje

Openingstijden

Ma -Do 08.30 - 18.00 uur Vrijdag 08.30 - 20.00 uur Zaterdag 08.30 - 17.00 uur

Alle tuinproducten om u te ondersteunen bij het tuinieren

Uiteraard heeft Aalbers Dier & Tuin alle producten in huis om in uw tuin te zetten. We verkopen de mooiste planten en perkgoed, we hebben alles om een vijver aan te leggen en onze zaadjes en bloembollen kunnen uitgroeien tot prachtige bloemen en planten in uw tuin.
Maar hoe gaat u dit alles aanleggen, planten en ingraven? Heeft u bijvoorbeeld ook gaas nodig, of tuinhout om ergens een afscheiding te maken? Hiervoor hebben we een ruim assortiment aan tuinproducten.

Tuingereedschappen en -artikelen

Een gat graaft u niet graag met de blote hand en ook de tuin harken met de vingers is niet erg affectief. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment aan producten die u een handje helpen in de tuin. Denk hierbij aan een verplantschepje, een bollenpoter of een handharkje. Ook grotere gereedschappen zoals spades, shoppen, harken en stelen zijn aanwezig. Zelfs gazonsproeiers vindt u bij ons. Onze tuinproducten zijn van topmerken zoals Wolf, Gardena en Freund.
Daarnaast verkopen we ook artikelen zoals vogelhuisjes, thermometers, regenmeters, windwijzers en nog veel meer. Natuurlijk kunnen we niet alles verkopen dat er wordt gemaakt, maar bent u op zoek naar een tuinproduct dat niet in ons vaste assortiment zit? Spreek dan even een medewerker aan en dan helpen we u graag verder. Wij kunnen het gewenste artikel vaak binnen een week leveren.

Schoeisel en klompen

Om uw voeten te beschermen bieden wij u schoeisel van Simson, Dunlop, Stovel, Grub’s en Worker.
Zo hebben wij bijvoorbeeld de Dunlop Muck Boots in ons assortiment. Deze laarzen perfect voor de mensen die een goede veiligheidslaars zoeken (S5) of een goede wandellaars.
De Simson schoenklomp is er onder andere met een massief rubber zool (lichtgewicht) en een model met een traditionele houten zool met rubber onderzool.
De Strovel schoenklomp is er alleen in het zwart met een massief rubber zool, in een model met een open of een gesloten hak. Dit Zweedse merk staat bekend om zijn goede pasvorm, en onderscheidt zich hierin van de Simson. Op heb gebied van laarzen verkopen wij verschillende producten van het merk Dunlop.

Gaas en tuinhout

Onder de tuiniers en vogelliefhebbers is gaas een veelgebruikt tuinproduct. Wij hebben standaard 8 soorten gaas in ons assortiment, van 50 centimeter tot 2 meter hoog. Alle soorten gaas zijn zowel per rol als los per meter verkrijgbaar.
Op het gebied van tuinhout kunnen wij u gecreosoteerde palen (vroeger carbolineum) en geïmpregneerde palen aanbieden.

Verhuur

Bij Aalbers Dier & Tuin hebben wij voor de tuinliefhebber ook diverse artikelen in de verhuur. Deze artikelen en machines worden per dagdeel of per dag verhuurd.
Voor sommige machines of gereedschappen rekenen wij een borg. Deze krijgt u bij het retourneren van het verhuurde artikel retour indien het artikel zonder schade wordt teruggebracht. Ook vragen wij u een legitimatiebewijs mee te nemen als u gereedschap wilt huren.
De gereedschappen en tuinproducten die wij in de verhuur hebben zijn onder andere een boomzaag, grasroller, grondboor, kruiwagen, lagedrukspuit, tuinhamer, verticuteerhark en -machine en een zwaaiwagen. U huurt bij ons al vanaf €3,- per dag.

Scroll naar boven