Aalbers Dier & Tuin

Hoofdstraat 5
6671 CB Zetten

0488-420957

Voor vragen & advies

0488-420957

Stuur ons ook een appje

Openingstijden

Ma -Do 08.30 - 18.00 uur Vrijdag 08.30 - 20.00 uur Zaterdag 08.30 - 17.00 uur

Volle planten en kleurrijk perkgoed voor een prachtige tuin

Wanneer de winter over zijn hoogtepunt is, begint het bij de meeste mensen weer een beetje te kriebelen: de tuin moet weer aangepakt worden. In januari beginnen de primula’s te bloeien en komt het voorjaar steeds weer iets dichterbij. Wanneer u toe bent aan een aantal nieuwe planten en perkgoed voor in uw tuin, bent u bij ons natuurlijk aan het goede adres.
Na de primula’s gaan de violen goed bloeien en vanaf april tot en met juli bieden wij een ruim assortiment aan kleurrijke planten en perkgoed aan voor een goede prijs. Het bloeiseizoen sluiten we rond eind augustus af met verschillende kleuren surfinia’s.

Sterke planten en vol perkgoed

Waar wij extra trots op zijn, zijn onze mooie sterke stekgeraniums. Deze planten zullen uitgroeien tot mooie volle planten met veel bloemen. Daarnaast hebben wij in het voorjaar en in de zomer nog meer soorten krachtig en compact stekperkgoed. Bij ons koopt u nooit een plant die er na een week uitziet als een zielig hoopje groen met twee bloemen.
Wij kunnen u deze sterke planten leveren, omdat wij onze planten niet op een veiling kopen. De planten die via een veiling verhandeld worden zijn vaak ouder en krijgen soms niet juiste voeding of te weinig water. Onze planten komen direct van de kweker en zijn daarom sterker en voller.
Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en bij Aalbers Dier & Tuin koopt u altijd planten en perkgoed waar u nog lang van kunt genieten.

Groenteplanten en zaden

Voor wie houdt van in de eigen tuin verbouwde groenten, verkopen wij ook verschillende groenteplanten. Voor de echte doe-het-zelver hebben we zelfs een ruim assortiment aan zaden, om uw groenten en kruiden helemaal zelf te kweken.
Een kleine tip: het zelf kweken van groenten en kruiden is leuk om samen met kinderen te doen. Laat de kinderen zelf een verzorgingsschema opstellen en de planten verzorgen. Hun zelf gekweekte groenten zullen ze extra lekker smaken.

Potgrond

Iedere plant heeft goede potgrond nodig om optimaal te groeien, dus ook op gebied van potgrond, turf, tuinaarde en compost bent u bij ons aan het goede adres.
Onze potgronden zijn van het merk Naturado. Dit merk staat onder andere door het RHP-keurmerk garant staat voor een kwalitatief goed product. Er wordt gebruik gemaakt van de beste grondstoffen voor potgrond zonder onkruid, zodat planten en perkgoed optimaal groeien en bloeien.
De RHP-potgronden worden daarnaast streng gecontroleerd op aanwezigheid van ziektekiemen van salmonella, e-coli en andere verontreinigingen. Dat biedt extra veiligheid voor bijvoorbeeld kleine kinderen die vaak van alles in hun mond stoppen.

Scroll naar boven